Complete set "Desert"

Plugins that are ground or trees

Moderator: Plugin Moderators

Forum rules
Showcase items that are ground plugins or of type tree.

In game Terrain Tab.
User avatar
Kartofun
Villager
Reactions:
Posts: 20
Joined: Mon Jan 16, 2017 12:45
Location: Russia
Plugins: Show
Version: Beta

Complete set "Desert"

Post by Kartofun » Tue Apr 04, 2017 12:35

Image
So, I bring to your attention my own set of "Desert"! He adds to the game a unique view of the earth, the scenery for it, as well as the road. Immediately I predict that the deserts themselves are generated when a new world is created. I recommend creating a world without trees.
Download: https://yadi.sk/d/6n_bg5ej3Gdo9n

User avatar
Bearbear65
Inhabitant of a Universe
Reactions:
Posts: 4544
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: ASUS ZenPad 10 z300c

Re: Complete set "Desert"

Post by Bearbear65 » Tue Apr 04, 2017 12:50

Kartofun wrote:Image
So, I bring to your attention my own set of "Desert"! He adds to the game a unique view of the earth, the scenery for it, as well as the road. Immediately I predict that the deserts themselves are generated when a new world is created. I recommend creating a world without trees.
Download: https://yadi.sk/d/6n_bg5ej3Gdo9n
Awesome !!! :D
ImageJust my opinion
Theotown forum authoritarian

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 6693
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy J7
Contact:

Post by Ahmad Nur Aizat » Tue Apr 04, 2017 12:52

Aw3s0m3 indeed!
Last edited by Ahmad Nur Aizat on Tue Apr 04, 2017 12:57, edited 1 time in total.

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2724
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Xiaomi Redmi Note 5

Post by danekbel » Tue Apr 04, 2017 12:53

Очень хорошо!!
Только один вопрос, можно ли размещать пустыню во время самой игры? Просто в вкладке "ладншафт" ее нету
some text.

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 6693
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy J7
Contact:

Post by Ahmad Nur Aizat » Tue Apr 04, 2017 12:57

danek_danevich wrote:Очень хорошо!!
Только один вопрос, можно ли размещать пустыню во время самой игры? Просто в вкладке "ладншафт" ее нету
Wut

User avatar
Bearbear65
Inhabitant of a Universe
Reactions:
Posts: 4544
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: ASUS ZenPad 10 z300c

Post by Bearbear65 » Tue Apr 04, 2017 12:58

Ahmad Nur Aizat wrote:
danek_danevich wrote:Очень хорошо!!
Только один вопрос, можно ли размещать пустыню во время самой игры? Просто в вкладке "ладншафт" ее нету
Wut
very good indeed :D
ImageJust my opinion
Theotown forum authoritarian

User avatar
Kartofun
Villager
Reactions:
Posts: 20
Joined: Mon Jan 16, 2017 12:45
Location: Russia
Plugins: Show
Version: Beta

Post by Kartofun » Tue Apr 04, 2017 12:58

danek_danevich wrote:Очень хорошо!!
Только один вопрос, можно ли размещать пустыню во время самой игры? Просто в вкладке "ладншафт" ее нету
Нет но Lobby сказал, что добавит эту возможность в будущем.

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 6693
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy J7
Contact:

Post by Ahmad Nur Aizat » Tue Apr 04, 2017 12:59

Wutagain

User avatar
Bearbear65
Inhabitant of a Universe
Reactions:
Posts: 4544
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: ASUS ZenPad 10 z300c

Post by Bearbear65 » Tue Apr 04, 2017 13:00

Kartofun wrote:
danek_danevich wrote:Очень хорошо!!
Только один вопрос, можно ли размещать пустыню во время самой игры? Просто в вкладке "ладншафт" ее нету
Нет но Lobby сказал, что добавит эту возможность в будущем.
English translation
No, but Lobby said that he will add this opportunity in the future.
By Google
ImageJust my opinion
Theotown forum authoritarian

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2724
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Xiaomi Redmi Note 5

Post by danekbel » Tue Apr 04, 2017 13:01

Kartofun wrote:
danek_danevich wrote:Очень хорошо!!
Только один вопрос, можно ли размещать пустыню во время самой игры? Просто в вкладке "ладншафт" ее нету
Нет но Lobby сказал, что добавит эту возможность в будущем.
Хорошо. Буду ждать когда он это добавит
Но все равно, очень круто))
some text.

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 6693
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy J7
Contact:

Post by Ahmad Nur Aizat » Tue Apr 04, 2017 13:01

Whaddabout the discussion above and above?

User avatar
danekbel
Inhabitant of a Galaxy Cluster
Reactions:
Posts: 2724
Joined: Thu May 05, 2016 9:33
Location: in your dreams
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Xiaomi Redmi Note 5

Post by danekbel » Tue Apr 04, 2017 13:05

Ahmad Nur Aizat wrote:Whaddabout the discussion above and above?
Here's translation (special for you):
- Very good!
But there's one question, is it possible to place desert while playing? Because I can't find it in "Landscape" tab.
- No, but Lobby said that he'll add this feature in the future
- Okay. I'll wait for it. But still, very good indeed :D
some text.

User avatar
Bearbear65
Inhabitant of a Universe
Reactions:
Posts: 4544
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: ASUS ZenPad 10 z300c

Post by Bearbear65 » Tue Apr 04, 2017 13:07

danek_danevich wrote:Очень хорошо!!
Только один вопрос, можно ли размещать пустыню во время самой игры? Просто в вкладке "ладншафт" ее нету
Very good!! Just one question, is it possible to place a desert during the game itself? Just in the tab "navigation" it is not present
Kartofun wrote:Нет но Lobby сказал, что добавит эту возможность в будущем.
No, but Lobby said that he will add this opportunity in the future.
danek_danevich wrote: Хорошо. Буду ждать когда он это добавит
Но все равно, очень круто))
Good. I'll wait when he adds it. But still, very cool))
ImageJust my opinion
Theotown forum authoritarian

User avatar
Bearbear65
Inhabitant of a Universe
Reactions:
Posts: 4544
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: ASUS ZenPad 10 z300c

Post by Bearbear65 » Tue Apr 04, 2017 13:07

Bearbear65 wrote:
danek_danevich wrote:Очень хорошо!!
Только один вопрос, можно ли размещать пустыню во время самой игры? Просто в вкладке "ладншафт" ее нету
Very good!! Just one question, is it possible to place a desert during the game itself? Just in the tab "navigation" it is not present
Kartofun wrote:Нет но Lobby сказал, что добавит эту возможность в будущем.
No, but Lobby said that he will add this opportunity in the future.
danek_danevich wrote: Хорошо. Буду ждать когда он это добавит
Но все равно, очень круто))
Good. I'll wait when he adds it. But still, very cool))
Version by Google :lol:
ImageJust my opinion
Theotown forum authoritarian

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 6693
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy J7
Contact:

Post by Ahmad Nur Aizat » Tue Apr 04, 2017 13:48

Read both the translation, waiting for winter... XD

User avatar
CommanderABab
Inhabitant of a Multiverse
Reactions:
Posts: 6601
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Post by CommanderABab » Tue Apr 04, 2017 16:37

Ahmad Nur Aizat wrote:Whaddabout the discussion above and above?
This is the international section! Lol
546546Currently using alpha? 546. 546 What's new? :)
Bushman!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 1788
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Moto Z Force Droid

Post by KINGTUT10101 » Wed Apr 05, 2017 0:18

How do I install it?

User avatar
CommanderABab
Inhabitant of a Multiverse
Reactions:
Posts: 6601
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Post by CommanderABab » Wed Apr 05, 2017 0:50

KINGTUT10101 wrote:How do I install it?
Put it in your plugins folder and start a new map. I suggest that you make a backup of your plugins folder elsewhere in case you have to remove a few.
546546Currently using alpha? 546. 546 What's new? :)
Bushman!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 1788
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Moto Z Force Droid

Post by KINGTUT10101 » Wed Apr 05, 2017 1:19

Okay, I installed it again and I realized what I did wrong. Thanks for the help though. I really love this desert pack! It really adds more depth to my TheoTown experience. I hope that people make more of these soon like maybe a marsh or a taiga biome.

User avatar
Josh
Graphic designer
Reactions:
Posts: 2199
Joined: Sat Mar 11, 2017 19:20
Location: The Netherlands
Plugins: Show
Version: Beta

Post by Josh » Wed Apr 05, 2017 8:11

Wow very nice ,😀
Proud TheoTown player sinds update 1.1.50

Creator of Aldorria, Covinton Empire, West Country, Sunnydale

Save nature, before it kills you🌲

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 6693
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy J7
Contact:

Post by Ahmad Nur Aizat » Sun Apr 09, 2017 13:01

former member the inventor before developers

User avatar
Ahmad Nur Aizat
TheoTown Veteran
Reactions:
Posts: 6693
Joined: Tue Oct 25, 2016 15:20
Location: Johor Bahru
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Galaxy J7
Contact:

Post by Ahmad Nur Aizat » Sun Apr 09, 2017 14:06

XD Almost...

User avatar
_JS_
Townsman
Reactions:
Posts: 81
Joined: Mon Apr 02, 2018 12:29
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Asus Zenfone Laser 2

Re: Complete set "Desert"

Post by _JS_ » Fri Apr 13, 2018 16:43

The buildings of the Picture come with the pack?
:)

User avatar
CommanderABab
Inhabitant of a Multiverse
Reactions:
Posts: 6601
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Complete set "Desert"

Post by CommanderABab » Fri Apr 13, 2018 17:08

No. I think you can find them within the residential section though.
546546Currently using alpha? 546. 546 What's new? :)
Bushman!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Terrain and Trees”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest