[Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Plug-in related stuff can be discussed here.

Moderator: Plugin Moderators

User avatar
Kulche
Inhabitant of a Country
Reactions:
Posts: 877
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Location: In da house
Plugins: Show
Version: Beta

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Kulche » Sat Aug 11, 2018 22:36

You don't have to ;) .........my 666th post
Last edited by Kulche on Sun Aug 12, 2018 9:00, edited 1 time in total.
I'm not lazy, I'm on battery saving mode!

User avatar
sairam
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 537
Joined: Sun Dec 31, 2017 13:35
Location: India Pudukkottai
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: 7904216639

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by sairam » Sun Aug 12, 2018 6:06

If you want i can help you. Send me the files you can create only the graphics i'll do the json.
Proud to be the player of theotown since 1.0.45 alpha.
Proud to be the first Tamil theotowner. Done 2 plugins.
:D ( ͡° ͜ʖ ͡°)

User avatar
Kulche
Inhabitant of a Country
Reactions:
Posts: 877
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Location: In da house
Plugins: Show
Version: Beta

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Kulche » Sun Aug 12, 2018 8:54

I don't really need help. And all I need is to create json, no more graphics are needed :)
I'm not lazy, I'm on battery saving mode!

User avatar
sairam
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 537
Joined: Sun Dec 31, 2017 13:35
Location: India Pudukkottai
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: 7904216639

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by sairam » Sun Aug 12, 2018 12:27

I'll do the json send me the graphics.
Proud to be the player of theotown since 1.0.45 alpha.
Proud to be the first Tamil theotowner. Done 2 plugins.
:D ( ͡° ͜ʖ ͡°)

User avatar
Wekabu city
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 443
Joined: Tue Aug 29, 2017 21:07
Location: Somewhere in the nowhere
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Wiko Sunset 2

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Wekabu city » Sun Aug 12, 2018 21:30

We should simplify that...
What about a big dose of JAVA?!
JK programming the code would take forever...
But would be worth your time...
Oh Hey, you probably stumbled upon a 1 yrs old post.

User avatar
Wekabu city
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 443
Joined: Tue Aug 29, 2017 21:07
Location: Somewhere in the nowhere
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Wiko Sunset 2

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Wekabu city » Thu Oct 25, 2018 20:17

I got no Idea when it would be finished...
Oh Hey, you probably stumbled upon a 1 yrs old post.

User avatar
Kulche
Inhabitant of a Country
Reactions:
Posts: 877
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Location: In da house
Plugins: Show
Version: Beta

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Kulche » Fri Oct 26, 2018 10:28

Nearly done all T residential, that would take forever! :bb
I'm not lazy, I'm on battery saving mode!

User avatar
Wekabu city
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 443
Joined: Tue Aug 29, 2017 21:07
Location: Somewhere in the nowhere
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Wiko Sunset 2

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Wekabu city » Sun Oct 28, 2018 23:11

I rewrote all code in 30 minutes, still have a nasty bug, that it gives you a negative (incorrect) length and sometimes a (correct) positive length.

However with my sample texture (ca. 500*100) I got about 300 animation running simultaneously, Wich were of 100 different kinds, better that V1 but still inefficient when applying on large building
Oh Hey, you probably stumbled upon a 1 yrs old post.

User avatar
-LeoLeo-
Inhabitant of a Planet
Reactions:
Posts: 1557
Joined: Sat Jul 08, 2017 12:46
Location: Planet Fastoon, Polaris Galaxy // Th
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Vivo V7
Contact:

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by -LeoLeo- » Mon Oct 29, 2018 20:29

Can't you just...... steal the textures ID and add "RGB" tag to the .json make some buildings darker?

Then make some bright yellow 1×2 animations and overlay the window bits??
(and/or billboard?)

(or would the RGB tag make it a flat color? @CommanderABab )
• I'm one with the Lombaxes •
-สวัสดี! มีใครอ่านไทยมั๊ยฮะ?-
- #PrayForAizat -


Detroit: Become Human looks cool AS HELL ❤️ |ℹ️|
¤ The P.M. of Attobaxia.
¤ The CEO of Leopolis Corp.
¤ Love Ratchet&Clank

;) :space

ElephantEthan
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 299
Joined: Sun Aug 26, 2018 14:07
Plugins: Show

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by ElephantEthan » Mon Oct 29, 2018 20:32

-LeoLeo- wrote:
Mon Oct 29, 2018 20:29
Can't you just...... steal the textures ID and add "RGB" tag to the .json make some buildings darker?

(or would that made it a flat color? @CommanderABab )
You need animations for that afaik, and it will look very weird.

User avatar
Kulche
Inhabitant of a Country
Reactions:
Posts: 877
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Location: In da house
Plugins: Show
Version: Beta

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Kulche » Mon Oct 29, 2018 20:38

:lol: lol
Tell me if that works, will start a bit different project :json
I'm not lazy, I'm on battery saving mode!

User avatar
-LeoLeo-
Inhabitant of a Planet
Reactions:
Posts: 1557
Joined: Sat Jul 08, 2017 12:46
Location: Planet Fastoon, Polaris Galaxy // Th
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Vivo V7
Contact:

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by -LeoLeo- » Mon Oct 29, 2018 20:48

Kulche wrote:
Mon Oct 29, 2018 20:38
:lol: lol
Tell me if that works, will start a bit different project :json
Hmmmm.... I'd wonder what that project could be??
• I'm one with the Lombaxes •
-สวัสดี! มีใครอ่านไทยมั๊ยฮะ?-
- #PrayForAizat -


Detroit: Become Human looks cool AS HELL ❤️ |ℹ️|
¤ The P.M. of Attobaxia.
¤ The CEO of Leopolis Corp.
¤ Love Ratchet&Clank

;) :space

User avatar
Kulche
Inhabitant of a Country
Reactions:
Posts: 877
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Location: In da house
Plugins: Show
Version: Beta

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Kulche » Mon Oct 29, 2018 20:57

I won't tell ya :lol:
I'm not lazy, I'm on battery saving mode!

User avatar
Kulche
Inhabitant of a Country
Reactions:
Posts: 877
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Location: In da house
Plugins: Show
Version: Beta

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Kulche » Mon Oct 29, 2018 21:19

Wait, I'm stupid. RGB tag works only for animation. Let's steal frames for animation and apply these, how wonderful :roll:
...And why did I name my json '2st_nightproject'? "Bad grammar strikes again"!
I'm not lazy, I'm on battery saving mode!

User avatar
Wekabu city
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 443
Joined: Tue Aug 29, 2017 21:07
Location: Somewhere in the nowhere
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Wiko Sunset 2

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Wekabu city » Mon Oct 29, 2018 22:16

I got no idea what you are talking about, also can anyone have a look into the JSON code ?

Code: Select all

[ 
 { 

 	"id": "$Wekabu.NMDevtest_1",

      "frames": [
         {
            "bmp": "img.png"
         }
      ],
      "height": 1,
      "monthly price": 1,
      "needs road": true,
      "power": 0,
      "price": 500,
      "title": "DEVTEST",
      "type": "water",
      "water": 10,
      "width": 1,

  "animation": [ 
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_6", "x":13, "y": 10  }, // x = 19
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":12, "y": 11  }, // x = 13
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":14, "y": 11  }, // x = 15
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_2", "x":18, "y": 11  }, // x = 20
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":11, "y": 12  }, // x = 12
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_2", "x":13, "y": 12  }, // x = 15
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":19, "y": 12  }, // x = 20
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":10, "y": 13  }, // x = 11
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_2", "x":13, "y": 13  }, // x = 15
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_5", "x":17, "y": 13  }, // x = 22
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_5", "x":10, "y": 14  }, // x = 15
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":17, "y": 14  }, // x = 18
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_4", "x":19, "y": 14  }, // x = 23
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":10, "y": 15  }, // x = 11
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_2", "x":12, "y": 15  }, // x = 14
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_3", "x":15, "y": 15  }, // x = 18
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_4", "x":19, "y": 15  }, // x = 23
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":10, "y": 16  }, // x = 11
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_2", "x":12, "y": 16  }, // x = 14
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_3", "x":15, "y": 16  }, // x = 18
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_4", "x":19, "y": 16  }, // x = 23
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":10, "y": 17  }, // x = 11
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_5", "x":13, "y": 17  }, // x = 18
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_4", "x":19, "y": 17  }, // x = 23
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":10, "y": 18  }, // x = 11
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_5", "x":13, "y": 18  }, // x = 18
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_4", "x":19, "y": 18  }, // x = 23
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":10, "y": 19  }, // x = 11
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_6", "x":13, "y": 19  }, // x = 19
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_2", "x":20, "y": 19  }, // x = 22
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":10, "y": 20  }, // x = 11
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_3", "x":14, "y": 20  }, // x = 17
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_3", "x":19, "y": 20  }, // x = 22
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_2", "x":11, "y": 21  }, // x = 13
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_1", "x":14, "y": 21  }, // x = 15
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_5", "x":16, "y": 21  }, // x = 21
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_7", "x":12, "y": 22  }, // x = 19
{ " id " : "Wekabu_nightmaker_3", "x":15, "y": 23  } // x = 18
] 

} 
 ]
Exception is:
"Java.lang.IllegalStateException: When loading "$Wekabu.NMDevtest_1": No value for id"
I got no idea what that means... :calc
===========================================================
Last edited by Wekabu city on Wed Oct 31, 2018 17:49, edited 1 time in total.
Oh Hey, you probably stumbled upon a 1 yrs old post.

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7143
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by CommanderABab » Tue Oct 30, 2018 1:45

Screenshot_20181029-191739.jpg
The

Code: Select all

"animation"
is expecting an

Code: Select all

"id"
, but all you give it are

Code: Select all

" id "
s.
606606Currently using beta 606. 606 What's new? :)
Trains!!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

User avatar
Kulche
Inhabitant of a Country
Reactions:
Posts: 877
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Location: In da house
Plugins: Show
Version: Beta

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Kulche » Tue Oct 30, 2018 20:00

That makes me feel... uncomfortable.
Screenshot_2018-10-31-05-56-34.png
I'm not lazy, I'm on battery saving mode!

User avatar
Wekabu city
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 443
Joined: Tue Aug 29, 2017 21:07
Location: Somewhere in the nowhere
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Wiko Sunset 2

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Wekabu city » Wed Oct 31, 2018 17:48

Hey there! I finally finsished coding the mess...
Test 1 (32x32 Sprite) was a success, however test 2 (200 x 237) failed minorly
[known Bugs]
  • only heights of 32 supported: its a result of a non-working AWT-Theotown Coordinate conversion. (positive y in AWT goes up, in Theotown down)
  • PM me if you find other bugs
also due to strange bugs (or non-bugs) in AWT the border is automatically non-transparent (color code 16777215 instead of 0). (it shouldn't affect anything right now, however its not tested).

Requires the Runtime to run it also does't create a fully working .json file img file needs to be named 'image.png';
Requires Java's SDK, its not compiled
Attachments
NightmakerRE.zip
Runtime (required to run in Theotown)
(2.53 KiB) Downloaded 16 times
Transperency.zip
JAVA Script (the script Im speaking of)
(935 Bytes) Downloaded 12 times
Oh Hey, you probably stumbled upon a 1 yrs old post.

User avatar
Between3Characters
Metropolitan
Reactions:
Posts: 124
Joined: Thu Oct 04, 2018 13:31
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: 082155558223 redmi4a

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Between3Characters » Mon Jan 07, 2019 0:49

Bad background, shouldve been just left a black background.
Moderators, dont delete our plugins please

soumya-8974
Inhabitant of a Megalopolis
Reactions:
Posts: 673
Joined: Mon Apr 30, 2018 6:53
Location: India and Goriopal
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Lenovo Yoga 3

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by soumya-8974 » Mon Jan 07, 2019 13:08

What do you mean?
My name is Soumyabrata Bhattacharjee :bc
Subscribe to
Felix Kjellberg


God does not play dice with the universe - Albert Einstein
Not only does God play dice, but... he sometimes throws them where they cannot be seen - Stephen Hawking

User avatar
A guy from Malaysia
Former guy from Shireport
Reactions:
Posts: 4516
Joined: Fri Feb 10, 2017 17:40
Location: At my house
Plugins: Show
Version: Beta

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by A guy from Malaysia » Mon Jan 07, 2019 18:42

Does this project still continue?
Pray for Christchurch
...Goodbye Stefan, You always be number one 1975-2018

User avatar
Josh
Graphic designer
Reactions:
Posts: 2212
Joined: Sat Mar 11, 2017 19:20
Location: The Netherlands
Plugins: Show
Version: Beta

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Josh » Mon Jan 07, 2019 20:33

I don't think there is a need to continue this. Recreating all the buildings take a lot more time than putting an overlay on top of it.
Proud TheoTown player sinds update 1.1.50

Creator of Aldorria, Covinton Empire, West Country, Sunnydale

Save nature, before it kills you🌲

User avatar
Kulche
Inhabitant of a Country
Reactions:
Posts: 877
Joined: Wed Jun 07, 2017 20:28
Location: In da house
Plugins: Show
Version: Beta

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Kulche » Mon Jan 07, 2019 22:11

I think it's time to resume my project with overlays :bb
I'm not lazy, I'm on battery saving mode!

User avatar
Wekabu city
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 443
Joined: Tue Aug 29, 2017 21:07
Location: Somewhere in the nowhere
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Wiko Sunset 2

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Wekabu city » Tue Jan 22, 2019 19:47

I have been quite inactive right now, Im sorry about that. I will try to release a new Version in late Spring. (Due to me being waaaay to lazy and ). Thanks for all of your responses.

PM me If an Update destroyed the latest Version.
Oh Hey, you probably stumbled upon a 1 yrs old post.

User avatar
Wekabu city
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 443
Joined: Tue Aug 29, 2017 21:07
Location: Somewhere in the nowhere
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Wiko Sunset 2

Re: [Version 1.2.2] [WINTER]Night Plug-in

Post by Wekabu city » Tue Jan 22, 2019 19:51

A guy from Shireport wrote:
Mon Jan 07, 2019 18:42
Does this project still continue?
Probably Not, but Time will Show.
Oh Hey, you probably stumbled upon a 1 yrs old post.

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Plug-In Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests