Higher level bridges

Learn here how to create and use plugins.

Moderator: Plugin Moderators

User avatar
Mg3094066
Inhabitant of a Supercluster
Reactions:
Posts: 3096
Joined: Sun May 28, 2017 1:50
Location: United Mexican States
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: LG H320mb 5.0.1

Plugin Creator

Platform

Re: Higher level bridges

#21

Post by Mg3094066 » Fri Feb 16, 2018 18:11

Lobby wrote:
Fri Feb 16, 2018 17:29
I found a syntax mistake using JSONLint:

Code: Select all

			"count": 16
		},
		{
			"bmp": "roadL4.png",
			"w": 32,
			"h": 15,
			"count": 16
		},
	],
Remove the , before the last } of this excerpt.
Hmmmm... He did not talk about turning that white screen into a mistake, only that when he started the game, he could not place a bridge that had a ramp because it stopped
I want my diamonds you get the plugins free or not :bd

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3314
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: S7 edge

Platform

Re: Higher level bridges

#22

Post by Lobby » Fri Feb 16, 2018 18:24

Oh, it looks as if your "tunnel frames" has only 12 instead of 16 frames:

Code: Select all

"bridge frames":[{"bmp":"Bridge_frames.png","count":12,"h":34,"w":32}],
Maybe replace "count":12 by "count":16?
...Have a nice stay

User avatar
Mg3094066
Inhabitant of a Supercluster
Reactions:
Posts: 3096
Joined: Sun May 28, 2017 1:50
Location: United Mexican States
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: LG H320mb 5.0.1

Plugin Creator

Platform

Re: Higher level bridges

#23

Post by Mg3094066 » Fri Feb 16, 2018 18:32

Lobby wrote:
Fri Feb 16, 2018 18:24
Oh, it looks as if your "tunnel frames" has only 12 instead of 16 frames:

Code: Select all

"bridge frames":[{"bmp":"Bridge_frames.png","count":12,"h":34,"w":32}],
Maybe replace "count":12 by "count":16?
Worked!!!!
But R.I.P ButeoNew, yep
The issues broke that city
I want my diamonds you get the plugins free or not :bd

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3314
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: S7 edge

Platform

Re: Higher level bridges

#24

Post by Lobby » Fri Feb 16, 2018 18:36

You might restore it by renaming the .store files
...Have a nice stay

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3314
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: S7 edge

Platform

Re: Higher level bridges

#25

Post by Lobby » Mon Mar 05, 2018 13:17

Updated information regarding max level.
...Have a nice stay

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3314
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: S7 edge

Platform

Re: Higher level bridges

#26

Post by Lobby » Mon Mar 05, 2018 20:56

Might crash in pre 440 versions :space
...Have a nice stay

Shahrizal
Villager
Reactions:
Posts: 22
Joined: Thu Sep 14, 2017 20:44

Platform

Re: Higher level bridges

#27

Post by Shahrizal » Tue Sep 04, 2018 10:17

Where I can download higher bridge plugin

User avatar
A guy from Malaysia
Former guy from Shireport
Reactions:
Posts: 4571
Joined: Fri Feb 10, 2017 17:40
Location: At my house
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Re: Higher level bridges

#28

Post by A guy from Malaysia » Tue Sep 04, 2018 17:00

Are you from Malaysia
ok
...Goodbye Stefan, You always be number one 1975-2018

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Tutorials and Documentation”

Who is online

Users browsing this forum: Neonmanricky, TheSpaceFrontier and 2 guests