Trains could be seen through highway.

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
User avatar
sairam
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 537
Joined: Sun Dec 31, 2017 13:35
Location: India Pudukkottai
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: 7904216639

Trains could be seen through highway.

Post by sairam » Wed Dec 19, 2018 18:26

Trains are seen inside the highway and the trees also building inside the highway. See pics below.
Proud to be the player of theotown since 1.0.45 alpha.
Proud to be the first Tamil theotowner. Done 2 plugins.
:D ( ͡° ͜ʖ ͡°)

User avatar
lvmgaming13
Townsman
Reactions:
Posts: 86
Joined: Fri Sep 14, 2018 13:04
Location: Bulacan
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Samsung Galaxy Tab A
Contact:

Re: Trains could be seen through highway.

Post by lvmgaming13 » Thu Dec 20, 2018 6:46

Try this:

Code: Select all

"flag tram":false
"flag normal":true
in the highway json

Then
Remove the forester's lodge (maybe you'll built those?) or remove the tall trees e.g jungle trees.
300 posts that will change the game forever.
:mine :bf :json :img
you there?
using 555.
...You find only here on this forum. Discord is :bx

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests