Vehicle AI is having issues

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
User avatar
Free3021
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 227
Joined: Wed Feb 14, 2018 16:49
Location: Nairobi,Kenya
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Huawei mediapad TI-7

Vehicle AI is having issues

Post by Free3021 » Sun Oct 28, 2018 20:08

In a bridge where underneath there is a ton of traffic, the cars in the overpass stops causing the traffic in the first place. As usual
Game Version: 1.5.29
Android Version: 4.4.2
Device used: Huawei Mediapad TI-7.0
Attachments
Screenshot_2018-10-28-06-10-07.jpeg
Hey my fellow TheoTowners :) :D
Also working on the United States region let's see if we can get to 1,000,000 pop :) (RIP United States Region)
Also proud to be the only Kenyan on this forum B)
Also talks in Swahili too lol so B)

User avatar
CommanderABab
AB
Reactions:
Posts: 7026
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Vehicle AI is having issues

Post by CommanderABab » Sun Oct 28, 2018 20:32

What is the road id of the bridge?
587587Currently using beta 587. 587 What's new? :)
bus routes are supposed to be fixed!!
:cry:

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest