Halloween version of the game frame rate drops seriously

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
User avatar
ardonsonic
Townsman
Reactions:
Posts: 43
Joined: Sat Dec 02, 2017 15:45
Location: North Korea
Plugins: Show
Version: Beta

Platform

Halloween version of the game frame rate drops seriously

Post by ardonsonic » Sat Oct 27, 2018 15:05

What is certain is that in the old version, the game can hit 60 frames at any frame rate when sliding the map.

But in the latest version of the google play download, which is updated with the new Halloween version of the landmark, the game frame rate drops significantly, it looks like powerpoint, I can ensure that the game's operating environment is completely normal, power-saving mode off, and it is In low quality conditions. Please fix it as soon as possible to improve the game experience, thanks ;)
Attachments
_20181027_205851.JPG
device:xperia xz2
Rich, democratic, civilized, harmonious, freedom, equality, justice, rule of law, patriotism, dedication, honesty and friendliness

wetguy
Inhabitant of a Megalopolis
Reactions:
Posts: 705
Joined: Sat Nov 25, 2017 6:10
Location: United States of America
Plugins: Show
Version: Beta

Plugin Creator

Platform

Re: Halloween version of the game frame rate drops seriously

Post by wetguy » Sat Oct 27, 2018 17:46

This is true. I noticed that my game is a LOT more laggy after this update.

ElephantEthan
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 297
Joined: Sun Aug 26, 2018 14:07
Plugins: Show

Platform

Re: Halloween version of the game frame rate drops seriously

Post by ElephantEthan » Sat Oct 27, 2018 18:24

I'm starting to notice it too, zooming out a bit (not the max level, that one kills the performance in any version) creates some bad frame drops... And most of the map is empty as well.

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 3261
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: S7 edge

Platform

Re: Halloween version of the game frame rate drops seriously

Post by Lobby » Sat Oct 27, 2018 18:26

It's basically the result of a test for more plugin texture space. As expected it has bad impact on performance. It might eventually be added as experimental feature, but I disabled it for now. Thank you for the feedback :bc
...Have a nice stay

Locked Previous topicNext topic

Return to “Problems and Errors (bugs)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest