how to reset

Here we talk about TheoTown in general.
Post Reply
User avatar
yusuf8a684
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 450
Joined: Sun Dec 10, 2017 22:09
Location: Turkiye/Hatay
Plugins: Show
Phone: Discovery One

how to reset

Post by yusuf8a684 » Mon Jan 22, 2018 17:36

i want to reset all my game (default region )
how can i reset my all game?
I'm from Turkiye and I am a Muslim forever.. B)
(My Grammar isn't very good)

Discord=A25eFyC
*Eğer Türksen kesinlikle gel*

If your going to say something to me in topic, please tag me.

My plugins

User avatar
JustAnyone
Feature manager
Reactions:
Posts: 1977
Joined: Sun Jul 23, 2017 12:45
Location: TheoTown command centre
Plugins: Show
Version: Beta
Phone: Xiaomi Redmi 3s

Re: how to reset

Post by JustAnyone » Mon Jan 22, 2018 18:17

You should delete the default region folder then. It recreates it right, @Lobby?
Founder and owner of DSA
TheoTown discord manager
Developer of Plugin Creator Application.

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 2946
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta
Phone: S7 edge

Re: how to reset

Post by Lobby » Tue Jan 23, 2018 3:31

It's exactly as JustAnyone said. You may consider to just rename the folder of the default region so that you still have it.
...Have a nice stay

Post Reply

Return to “Game Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests